Glaswerken Cools
Het hele jaar door genieten van het uitzicht!

Wij plaatsen dakbeglazing op maat

Het is altijd aangenamer vertoeven in huis wanneer mooi daglicht naar binnen kan gehaald worden. Een eenvoudige oplossing hiervoor zijn dakkoepels. Wij plaatsen deze dakbeglazing in alle vormen en maten in de ruime regio rond Gent. Voor onze klanten hebben wij verschillende mogelijkheden om dergelijke koepels te voorzien.

Zo werken wij bijvoorbeeld met glazen dakkoepels. De profielen worden voorzien in aluminium. Dit materiaal doorstaat perfect de invloeden van regen en wind. Een andere mogelijkheid zijn de polycarbonaatkoepels. Dit zijn de gekende, meestal, bolvormige koepels. Ook dit is stevig materiaal dat extreme weersomstandigheden kan weerstaan.

Wij plaatsen deze koepels in nieuwbouwprojecten zodat u meteen winddicht zit. Deze toepassing kunnen wij samen realiseren met het plaatsen van uw ramen en deuren. Bij een renovatie breken wij de oude koepels weg en plaatsen wij meteen het nieuwe exemplaar. Wij laten alles waterdicht achter en op uw vraag regelen wij opnieuw de volledige afwerking zoals het aanwerken van het plafond binnen.

Veranda’s en pergola’s

Wil u ook in de herfst of de winter een beetje genieten van zonnige dagen? Dan plaatsen wij een veranda of pergola aan de woning. Ook hiervoor gebruiken wij aluminium voor een duurzame toekomst en stevig glas dat u gezellig droog houdt.

Koepels en veranda’s bestelt u vandaag nog bij ons aan verrassende prijzen.

Tel.: 09/277 87 95
Contacteer ons!09/277 87 95