Glaswerken Cools
Ervaar de voordelen van nieuw glas!

Als glaszetter voldoen wij aan al uw vragen

U zal er van versteld staan hoe de keuze van het juiste glas uw levenskwaliteit ten goede kan komen. Voor het vervangen van oude glasramen hebt u aan ons de ideale glaszetter. Wij werken in de ruime regio rond Gent voor het renoveren van glas of het plaatsen van glas in nieuwbouw. Deze minutieuze opdrachten voeren wij uit in zowel woningen, appartementen als kantoren.

Hebt u nog enkel glas staan in uw ramen of deuren? Aarzel dan geen seconde om ons te contacteren voor een renovatie. Wij vervangen het oude glas door hoogwaardig dubbel of driedubbel glas dat u nog veel plezier in huis zal bezorgen. In de eerste plaats houdt het dubbel glas de warmte veel beter binnen. U zal de gevolgen snel voelen aan uw energiefactuur.

Daarnaast kan u kiezen voor geluidswerend glas. Wanneer u langs een drukke steenweg of een spooroverweg woont, hoeft u het lawaai van buiten niet te horen in uw slaapkamer of woonruimte. Laat ons weten welk luid lawaai u buiten wil houden en wij zorgen voor de juiste glaskeuze.

Tot slot kan u ook kiezen voor veiligheidsglas. Dit type is veel veiliger wanneer er breuken of barsten ontstaan in de glaspartij. Het kan onder andere gebruikt worden voor veilige dakkoepels, douchewanden of glazen deuren.

Bel ons nu voor een offerte op maat.

Tel.: 09/277 87 95
Contacteer ons!09/277 87 95