Glaswerken Cools
Snelle en vriendelijke hersteldienst!

De glazenmaker waar u op kan rekenen

Een ongeluk is snel gebeurd maar dat hoeft helemaal geen ramp te zijn. Als glazenmaker helpen wij u met plezier verder wanneer u te maken krijgt met glasbreuken of condensatie tussen het glas. U mag ons in de brede regio rond Gent contacteren en wij komen meteen polshoogte nemen van de situatie. Wij beginnen direct met het uitvoeren van de nodige stappen van de herstelling.

In de meeste gevallen zorgen wij voor een vervanging van het glas. U kan ons ook aanspreken voor advies om in de toekomst nog beter gewapend te zijn tegen dergelijke ongelukjes.

Na onze herstelling hebben wij graag dat u over nog beter en sterker glas beschikt dan voorheen. Enkel glas met een barst vervangen wij bijvoorbeeld zonder problemen door dubbele beglazing. Voor herstellingen moet u niet alleen aan vensters denken. Ook het interieurglas vernieuwen wij met onze snelle service. Barsten en stukken in douchewanden, binnendeuren of balustrades werken wij met de glimlach weg.

Ook op daken en veranda’s

Vertoont uw dakkoepel of veranda lekken of barsten? Grijp dan meteen in door ons te contacteren. Wij zijn snel bij u om de nodige reparaties uit te voeren. Kan het lek niet direct gedicht worden dan zorgen wij in eerste instantie voor een voorlopige herstelling zodat u al droog zit. Daarna werken wij naarstig verder aan de definitieve oplossing.

Vlotte herstellingen, daar maken wij vandaag nog tijd voor.

Tel.: 09/277 87 95
Contacteer ons!09/277 87 95