Glaswerken Cools
Onze glaspartijen: mooi en functioneel!

Interieurglas: van de traphal tot in uw kantoor

Voor de inrichting van uw woning of kantoor moet u zeker eens aan glas denken. Met de juiste plaatsing van interieurglas verkrijgt u een prachtig resultaat dat in de meeste gevallen ook heel functioneel lijkt te zijn. Glas is bruikbaar in bijna alle ruimten van uw woning of appartement.

U kan het licht in uw woning brengen door met glazen binnendeuren te werken. De scheiding tussen uw keuken en woonruimte kan uitgevoerd worden door een glazen wand. Glazen douchewanden zorgen voor een intiem maar ook luchtig gevoel onder de douche. Ook in de traphal kunnen glazen wanden of balustrades voor een mooi lichtspel zorgen.

Wij maken alle glaspartijen op maat in ons eigen atelier in Gent. Al deze glastoepassingen zijn verkrijgbaar in gelakt, alle mogelijke kleuren, of gezandstraald glas zodat u er niet kan doorkijken. Het aanbrengen van vormen of figuren in het glas behoort eveneens tot de opties. Net als kleinere toepassingen zoals glazen schappen of glasplaten voor tegen de muur achter het fornuis, die wij op maat in het atelier maken. 

Glas op het werk

Zorg eveneens voor een open sfeer op uw werkruimte. Wij plaatsen bijvoorbeeld glaswanden en glazen deuren in uw kantoor. Het vele licht zal uw productiviteit en die van uw werknemers alleen maar verbeteren. Daarnaast bieden de stevige wanden u de nodige privacy.

Laat u betoveren door de vele mogelijkheden van glas door ons vandaag nog in te schakelen.

Tel.: 09/277 87 95
Contacteer ons!09/277 87 95