Glaswerken Cools
Het best passende buitenschrijnwerk voor uw woning!

Ramen en deuren laten plaatsen, daarvoor zit u goed bij ons

Ons bedrijf uit Gent is er niet alleen om stevig en mooi glas te zetten. Wij helpen u ook graag verder wanneer u iemand zoekt om uw deuren en ramen te laten plaatsen. Wij beschikken over alle materialen en ervaring om het ideale buitenschrijnwerk in uw woning, appartement of kantoor te plaatsen. Welk uitzicht u ook wenst voor uw buitengevels, bij ons gaat u zeker de juiste keuze kunnen maken.

Wij regelen uw nieuwe ramen en deuren zowel bij nieuwbouw als renovatie. Dit gaat steeds gepaard met een feilloze afwerking zodat u meteen winddicht zit. Bij renovatie hoort het veilig uitbreken en wegvoeren van de oude ramen en deuren bij onze job. U hoeft zich hierover niets aan te trekken. Voor ieder project zorgen wij vanzelfsprekend op voorhand voor alle nauwkeurige opmetingen. 

Hout, PVC of aluminium

Het enige wat u wel moet doen, is een keuze maken in welk materiaal u uw ramen en deuren graag uitgevoerd ziet. Wij bieden alle mogelijkheden aan met hout, PVC en aluminium. Hierdoor zijn alle kleuren en stijlen voor u beschikbaar. Landelijk, modern of klassiek, u vindt het ongetwijfeld in ons aanbod.We werken met materialen van topkwaliteit. Zo komt het aluminium van Blyweert en het PVC van Deceuninck.

Maak snel een afspraak en wij komen graag tot bij u om alles te bespreken.

Tel.: 09/277 87 95
Contacteer ons!09/277 87 95